понеділок, 18 травня 2009 18:32

Лобода піймала Рибака на вудочку (ФОТО)

Світлана Лобода та Олександр Рибак, які подружилися за час підготовки до "Євробачення", не розлучалися навіть на сцені "Олімпійського".

"Рибак приголомшливий, - говорить секс-символ "Євробачення-2009" Світлана Лобода. - В тому, що ми з ним так подружилися, є щось фатальне, тому що мій тато - теж рибак. Я навіть запросила Олександра на рибаловлю після Євробачення, можна сказати - вже закинула вудку. Позмагаємося не тільки на сцені".

До речі, не перестають розгоратися чутки про можливий переїзд Лободи до Москви після закінчення фестивалю. Сама ж співачка не втомлюється повторювати, що до Росії переїздити зовсім не збирається: "Виступати за батьківщину для мене дуже почесно. І після того, як весь світ дізнається про мене як про антикризову дівчину з України - було б дивним перебиратися до Москви. Більш того, я не переїду ані до Росії, ані до Норвегії, ані кудись ще".

Нагадаємо, переможцем "Євробачення-2009" став Олександр Рибак (Норвегія) з піснею "Fairytale", друге місце посіла Йоганна Гудрун Йонсдоттір (Ісландія), третє місце у дуету, який представляв Азербайджан, Айсель Теймурзаде та Араш.

Переможець за підсумками голосування одержав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

Український представник на "Євробаченні-2009" Світлана Лобода з піснею "Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)" зібрала 76 балів (12-е місце). Анастасія Приходько, яка представляла Росію, посіла 11-е місце, набравши 91 бал.

Між тим, навколо підсумків голосування на "Євробаченні" розгорається скандал. Згідно із заявою віце-президента Першого національного каналу України Романа Недзельського Україна насправді поставила Росії не 8 балів, а нуль. Проте за дві хвилини до того, як вся Європа дізналася симпатії українців, виявилось, що співвітчизники оцінили пісню Анастасії на 8 балів. Організатори "Євробачення-2009" намагалися "зам"яти" грандіозний скандал, пов"язаний з російською учасницею, отож фінальні оцінки можуть бути переглянуті.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода піймала Рибака на вудочку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі