вівторок, 11 червня 2024 15:32

Ведучий Слава Соломка пояснив, як виїжджає на відпочинок за кордон під час війни
3

В'ячеслав Соломка
Фото: instagram.com/v_solomka
В'ячеслав Соломка
В'ячеслав Соломка

Ведучий В'ячеслав Соломка розказав, як йому вдається виїжджати з України під час повномасштабної війни.

У програмі "Люкс ФМ" артист зазначив, що може перетинати кордон через проблеми зі здоров'ям.

"Стільки отримав хейту з цього приводу й не зрозуміло чого. Виїхав я абсолютно легально. Ні в кого нічого не вкрав. Вибачте, не буду розкривати свою медичну книжку, тому що це медична таємниця. Втім, є причини, на жаль, які дають мені можливість виїздити за кордон", - пояснив Слава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розсекретив, чим заробляє на життя у США

Додав, що за кордоном він працював і збирав кошти на авто для ЗСУ.

"Я спершу їхав туди відпочивати до моїх друзів, багатодітної сім'ї. Вони дізналися, що я їду й мене запросили. Запитали, чи зможу їм провести захід, і я погодився. Відпочив і попрацював, але нічого не заробив. Що аморального в тому, що людина з'їздила за кордон і повернулася? Мабуть, якщо б мені було некомфортно, я б не виїздив", - прокоментував чоловік.

Український співак 66-річний Павло Зібров відвідав ТЦК. Це сталося у день, коли знаменитість знімак кліп на пісню "Хрещатик" у центрі Києва. Артист зазначив, що йому прийшло запрошення для оновлення даних.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Слава Соломка пояснив, як виїжджає на відпочинок за кордон під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі