середа, 06 липня 2011 10:29

Валерій Меладзе напав і повалив журналістку просто на вулиці

Валерій Меладзе напав і повалив журналістку просто на вулиці

У співака Валерія Меладзе здали нерви, коли його зняли з солісткою групи "ВІА Гра" Джанабаєвою: злість він зігнав на дівчині-фотографі.

Валерій, який і раніше був замішаний в гучних скандалах з журналістами, знову не зміг упоратися зі своїми емоціями.

Після вечірки в одному із московських закладів папараці вдалося сфотографувати відомого артиста разом з його коханою - учасницею найсексуальнішого тріо на естраді Альбіною Джанабаєвою.

Але темпераментний виконавець був проти зйомки і вирішив розібратися в конфлікті за допомогою кардинальних заходів.

Меладзе кинувся до дівчини, швидко наздогнав її і повалив на асфальт просто посеред проїжджої частини, вимагаючи видалити фотографії.

"Валерій накинувся на мене, не дав мені сказати і слова. Він застосовував фізичну силу, намагаючись відібрати камеру, - поділилася потерпіла кореспондентка. - Я дуже злякалася і не змогла йому протистояти, адже він фізично набагато сильніше за мене".

У той час як співак, відібравши у дівчини флешку з камери, поспішно пішов з місця події разом зі своєю коханою, перелякана постраждала викликала поліцію.

"Мені пообіцяли, що ситуацію без уваги не залишать. Будуть вилучені відео з камер зовнішнього спостереження, показання та фото свідків будуть також запитані", - розповіла журналістка.

Отримати коментарі Валерія Меладзе і його супутниці не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе напав і повалив журналістку просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі