середа, 06 квітня 2011 13:00

Меладзе після розлучення з дружиною вирішив одружитися з Джанабаєвою

Меладзе після розлучення з дружиною вирішив одружитися з Джанабаєвою

Відомий російський співак Валерій Меладзе вирішив узаконити свої стосунки з давньою коханою, учасницею жіночого поп-тріо "ВІА Гра", Альбіною Джанабаєвою.

Джерела з оточення зоряної пари повідомили, що днями Валерій зробив Альбіні пропозицію руки і серця.

З чуток, саме бажання одружитися з коханням всього свого життя змусило Валерія подати на розлучення з дружиною Іриною після 18-річного шлюбу, пише siteUA.org.

Нагадаємо, що пристрасний роман артистів почався ще 9 років тому. У пари є спільна дитина - син, якого назвали на честь його дядька - Костянтином.

До речі, нещодавно пара перестала приховувати свої стосунки.

Між тим, колишня солістка групи "ВІА Гра" Тетяна Котова розповіла, через що розгорівся конфлікт між нею та Альбіною Джанабаєвою. Через напади ревнощів пасії Валерія Меладзе одній з найкрасивіших учасниць "ВІА Гри"довелося навіть залишити колектив.

Тетяна зізналася, що через ревнощі до співака Альбіна просто виживала її з групи.

"Після якогось концерту ми сиділи за одним великим столом: Альбіна, Валера і Костя Меладзе, а також наш другий продюсер Діма Костюк. Їли, пили, балакали, і я вирішила порадитися, як мені представити нашу нову пісню. На що Валера відповів жартом: "Не замислюйся, ми потім з тобою наодинці зустрінемося, і я тобі все розповім!" Альбіна тут же сприйняла мене як суперницю - почуття гумору в неї геть відсутнє", - пожалілась в інтерв'ю "Экспресс-газете" Котова.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе після розлучення з дружиною вирішив одружитися з Джанабаєвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі