понеділок, 08 листопада 2010 14:33

На концерті "ВІА Гри" журналістів водили в туалет під охороною (ФОТО)
23

У суботу, 6 листопада, у столичному палаці "Україна" виступила група "ВІА Гра". Цього року гурт святкує своє 10-річчя.

"Коли створював гурт, не думав, що він проіснує 10 років, - зізнався продюсер Костянтин Меладзе. - Лише зараз спокійний, бо підібрав у групу тих дівчат, з якими мені затишно працювати. Хто мені не подобався, не затримувався у групі на довго".

У залі жодного вільного місця. Квитки продали ще за тиждень до концерту. Вартість квитків була від 150 до 1500 гривень.

На сцені виступили не тільки учасниці нинішнього складу групи - Надя Мейхер-Грановська, Альбіна Джанабаєва і Єва Бушміна, але і майже всі колишні солістки колективу - Ольга Корягіна, Меседа Багаудінова, Олена Вінницька, Віра Брежнєва і Анна Сєдокова.

Телеведуча Катя Осадча за кулісами просить охоронців пропустити її у зал. Ті дозволяють їй пройти без операторів. Осадча обурюється: "Що я там робитиму без операторів? Мені ж треба відео знімати".

Четверо лисих охоронців знизують плечима. Операторів не пропускають.

Запрошених на концерт журналістів тримають у коридорі за сценою.

"Кому треба покурити, або попісяти, знайте, виходите звідси тільки з кінцями", - залякують охоронці. У туалет проводять під охороною по двоє.

Ще один такий концерт "ВІА Гра" дасть у Москві.

"Якщо у Москві такий виступ групи зацінять, може, виступимо у такому складі ще й у Петербурзі. У березні, можливо, зберу всіх солісток "ВІА Гри" на свій творчий вечір", - зазначив Костянтин Меладзе.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На концерті "ВІА Гри" журналістів водили в туалет під охороною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі