пʼятниця, 08 жовтня 2010 10:58

Джанабаєва вважає Валерія Меладзе своєю кармою (ФОТО)

Автор: Фото: БЛИК
  Папарацці сфотографували пару разом
Папарацці сфотографували пару разом
Солістка гурту "ВіаГра" Альбіна Джанабаєва більше не приховує свій  зв'язок зі співаком Валерієм Меладзе.

Красуня має сина від виконавця, а цього року усвідомила, що все в цьому житті не просто так. Співачка вважає, що знайомство з Меладзе було для неї доленосним.

"Я приїхала з провінції в 1996 році, з Волгограда. Я стукала в усі двері, ходила на всі кастинги, грала в театрі. Я дуже вдячна долі за зустріч з Костею і з Валерієм Меладзе, це був мій кармічний вибір", - сказала співачка.

За її словами, в житті завжди зустрічаються люди, які потрібні певний період часу.

"За допомогою цього наші горизонти розширюються, ми стаємо мудрішими", - розповіла Джанабаєва про свою зустріч з Валерієм Меладзе.

Нагадаємо, минулого року у пресі вибухнув скандал. З'явилося повідомлення про те, що Валерій Меладзе розлучається зі своєю дружиною Іриною після майже 20 років шлюбу.

Причиною такого кардинального кроку став нібито роман зірки з солісткою "ВіаГри" Альбіною Джанабаєвою. Також повідомлялося, що син Альбіни власне є сином Меладзе. Та й сам Валерій офіційно визнав, що має позашлюбного сина, а його дружина вже давно в курсі.

Щоправда, імені дитини, як і імені її матері, шоумен так і не назвав.

Точка.net

Зараз ви читаєте новину «Джанабаєва вважає Валерія Меладзе своєю кармою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі