пʼятниця, 18 липня 2008 07:02

Альбіна Джанабаєва йде з "ВІА Гри"

Учасниця гурту "ВІА Гра" 29-річна Альбіна Джанабаєва збирається залишити групу й розпочати сольну кар"єру. Кажуть, менеджмент групи вже шукає їй заміну.

— Мабуть, Аля втомилася, — припускає екс-солістка "ВІА Гри" 25-річна Віра Брежнєва. — Останнім часом вона скаржилася, що підсадила здоров"я. Спить по чотири години на добу, погано переносить перельоти. Та найголовніше Аля майже не бачить сина Костика.

Альбіна Джанабаєва прийшла у "ВІА Гру" 2004-го. До того кілька років була бек-вокалісткою Валерія Меладзе. Днями співачка начебто звернулася в одне із московських піар-агентств. Попросила розкрутити в Росії її сольний проект. Подейкують, що жінці запропонували стати ведучою на українському телеканалі.

Прес-секретарка "ВІА Гри" Наталя Бланчард спростувала чутки про вихід Джанабаєвої із групи.

— Продюсери гурту досхочу насміялися з цих чуток, — запевняє Бланчард. — У колективі все чудово.

Із 2000-го склад "ВІА Гри" змінювався 13 разів. Спочатку це був дует Альони Вінницької та Надії Грановської. Останні місяці у гурті, крім Джанабаєвої, співають 24-річна Меседа Багаутдінова та Тетяна Котова, 22 роки.

Зараз ви читаєте новину «Альбіна Джанабаєва йде з "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі