вівторок, 23 листопада 2010 17:06

Надія Мейхер зігнала злість на Брежнєвій

Надія Мейхер зігнала злість на Брежнєвій

Співачок Віру Брежнєву і Надію Мейхер запросили на зйомки шоу "Надбання Республіки", присвяченого творчості композитора і продюсера Костянтина Меладзе: одну в якості колишньої солістки гурту "ВіаГра", іншу - як нинішню солістку проекту. У компанії екс-колег Ольги Корягіної, Меседи Багаудінової і Віри Брежнєвої сучаний склад виконав пісню "Діаманти", після якої артистки пересіли в гостьову ложу і почали "прийом компліментів".

На подив присутніх, хороші слова отримувала екс-учасниця гурту Віра Брежнєва.

"Спасибі велике, для нас це велика честь - працювати з Костею, він дивовижна людина", - розповіла Віра.

"А нічого, що справжня "ВіаГра" взагалі-то тут сидить?!На нас хто-небудь зверне увагу?!", - розлютилася Мейхер

"Ми, між іншим, і костюми однакові вдягли, щоб виділятися. Але тут, здається, є дівчата пояскравіше, так?", - додала до слів колеги Альбіна Джанабаєва.

Ведучий шоу Юрій Ніколаєв спробував розрядити ситуацію, відволікшись на Меседу Багаудінову, що прийшла в студію в яскраво-червоній шовковій сукні:

"Ви пробачте, дівчата, я тут на яскраве дійсно відволікся", - сказав телеведучий, але це було дарма.

"Віра була не на жарт розлючена, коли поверталась, а Надя, навпаки, реготала як нестримна - давно її такою не бачили. Йшли вона, не прощаючись", - розповіли адміністратори шоу.

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва розповіла, що їй подобаються пісні Віри Брежнєвої, а про творчість колишньої учасниці "ВіаГри" Анни Сєдокової промовчала.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер зігнала злість на Брежнєвій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі