понеділок, 15 листопада 2010 16:24

Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк

Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк

Учасниця ВІА Гри Надія Мейхер кинула нареченого, з яким зустрічалася більше двох років.

Надя знайшла в собі сили попрощатися з коханим чоловіком, але рани співачка заліковує зовсім не наодинці.

Як розповіли учасники проекту "Лед и пламень", в якому Надя блищить в парі з фігуристом Петром Чернишевим, саме через нього - чоловіка Анастасії Заворотнюк - співачка розпрощалася із заможним підприємцем Михайлом Уржумцевим.

Бізнесмен познайомився з Грановською в Москві на одній зі світських вечірок, на яку випадково потрапив з другом-політиком. Закохавшись в сексуальну поп-діву з першого погляду, Уржумцев не раз вислуховував від приятелів побажання: "Бійся роману із зіркою, вони люди влюбливі".

Три місяці поспіль провівши на тренуваннях з Чернишевим, Надя зрозуміла, що "золота клітка" - не для неї. Непомітно для самої себе зірка ВІА Гри поповнила лави знаменитостей, які закохалися - хай і ненадовго - на проекті Іллі Авербуха.

"Надя за останні два тижні встигла вщент розсваритися з нашою ведучею Настею Заворотнюк, яка свого чоловіка ніколи ні з ким ділити не буде, - розповіли на майданчику "Лед и пламень". - Раніше вона їздила чи не щодня тренуватися до Києва - у них там з Мішею був будинок. Він взагалі-то там і є, але вона тепер перебралася в зйомну квартиру на Садовому кільці в Москві і живе одна".

Чернишев про почуття Грановської добре обізнаний, але живе як і раніше із Заворотнюк і говорить, що щасливий у шлюбі, вечорами залишаючи майданчик то з партнеркою, то з дружиною.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі