четвер, 28 жовтня 2010 18:26

Син Надії Мейхер вимагає від неї братика

Син Надії Мейхер вимагає від неї братика

В одному зі своїх інтерв'ю солістка гурту "ВіаГра" Надія Мейхер зізналася, що її син Ігор дуже просить брата.

"Ігор вимагає братика. Намагаюся пояснити йому, що тут замовити не можна. Ви знаєте, я сама тільки недавно нарешті усвідомила, що знову хочу дитину", - розповіла Мейхер.

За словами співачки, після народження Ігоря у неї не було бажання дарувати світу ще дітей.

"І ось через вісім років таке бажання у мене з'явилося знову", - розповіла Мейхер.

Співачка також розповіла, що у вересні минулого року вона дуже схудла.

"Це сталося перед презентацією моєї книги в Москві. У цього міста дуже жорстка енергетика. Ось я скинула кілька кілограмів, не докладаючи особливих зусиль. Хоча, здавалося б, мені не звикати, адже пройшла і Крим, і Рим, і мідні труби, тому повинна вміти адаптуватися до будь-якої місцевості", - зізналася Мейхер.

За словами вокалістки "ВіаГри", весь час вона намагалася залишатися собою, але в її житті були і злети, і падіння, як професійні, так і особисті.

"Одна зі змін в мені - це якесь розчарування в якихось аспектах особистому житті, і в професійній сфері. Живу тепер без "рожевих окулярів", дивлюся на світ більш реально", - розповіла Мейхер.

Нагадаємо, 6 листопада відбудеться ювілейний концерт гурту "ВіаГра", в якому візьмуть участь старі учасниці: Світлана Лобода, Віра Брєжнева, Анна Сєдокова.

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Син Надії Мейхер вимагає від неї братика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі