вівторок, 02 листопада 2010 18:50

Дмитро Костюк назвав Надію Мейхер монстром сцени

Дмитро Костюк назвав Надію Мейхер монстром сцени

Ювілейний концерт популярної української групи "ВІА Гра" відбудеться в Києві 6 листопада.

Жіночий колектив, відомий своєю непостійністю складу, відзначить 10-річчя.

Напередодні такої події продюсер групи Дмитро Костюк розкрив деякі таємниці величезного успіху тріо.

Вокальні дані були не головним критерієм для відбору дівчат при створенні нової групи. Насамперед мала значення зовнішність. І продюсери не помилилися, зробивши упор на сексуальність.

Моментальний успіх групи почав приносити доходи її солісткам і творцям. Дівчатам не вдалося уникнути і зоряної хвороби, популярність одразу сп'янила їх.

Але зважаючи на велику конкуренцію солістки прагнули не діставати продюсерів своїми капризами.

"Найбільше доставляла проблем Анна Сєдокова. У той період, коли Аня завагітніла, у нас були мегаплани. Ми домовилися з Анною, що місяці три вона ще протримається в групі, щоб знайти їй заміну. Але за два тижні Анна заявила: "Все, я з 1 травня йду!" В результаті три рекламні кампанії, проведені за величезні гроші, пішли псу під хвіст. Вагітність Сєдокової обійшлася нам в десять мільйонів доларів!", - розповів Дмитро Костюк "Експрес-газеті".

Непростим характером відрізнялася і Світлана Лобода, котра замінила вагітну Анну Сєдокову.

Протриматися в групі вона змогла всього три місяці. Продюсерам навіть доводилося штрафувати бунтарку, щоб відновити порядок в колективі.

Єдина солістка, яка потрапила у "ВІА Гру" без кастингу і вмить завоювала симпатію продюсерів, - Віра Брежнєва.

"Ми по фото відчули, наскільки вона світла людина. Віра заспівала колисанку не зовсім чистенько, але так мило, що зачепила нас. Є дві людини, для яких двері в групу відкриті завжди: це Віра і Надя. Надька, вона ж монстр - людина, народжена для сцени. У житті скромна, замкнута, але тільки виходить на сцену - заповнює собою весь простір", - вважає Дмитро Костюк.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Костюк назвав Надію Мейхер монстром сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі