вівторок, 30 квітня 2013 09:19

Вагітна Кейт Міддлтон купила колиску для малюка
8

До поповнення в королівському сімействі залишилося всього три місяці - саме час підготуватися до народження малюка. Днями Кейт Міддлтон відправилася за покупками разом з мамою.

Кетрін і Керол Міддлтон пообідали в ресторані середземноморської кухні, а потім пройшлися по найдорожчих дитячих магазинах Південного Кенсингтона в Лондоні. Мама з дочкою відвідали бутік дитячих меблів Blue Almonds, де вони вибрали плетену колиску вартістю в 295 фунтів стерлінгів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітність не заважає Кейт Міддлтон залишатися елегантною

Після шопінгу водій відвіз герцогиню Кембриджську назад в Кенсінгтонський палац, де Кейт облаштовує дитячу кімнату для довгоочікуваної дитини.

Як повідомляє Daily Mail, ремонт у резиденції принцеси Маргарет не закінчиться до осені цього року. Зараз Кейт і Вільям живуть в невеликому котеджі, а після народження малюка Міддлтон планує провести шість тижнів у будинку своїх батьків, де їй буде допомагати мама. Нагадаємо, дружина принца Вільяма прийняла рішення виховувати дитину без допомоги няні.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон купила колиску для малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі