середа, 24 квітня 2013 13:29

Кейт Міддлтон підкреслила свою вагітність квітковою сукнею
11

Герцогиня Кейт буквально розцвіла. Вчора Її Світлість на честь дня Святого Георга відвідала одну з початкових шкіл у Манчестері, і журналісти відразу ж відзначили прекрасний зовнішній вигляд майбутньої матусі. Кругленький живіт вже приховати важкувато, та герцогиня особливо і не намагається.

Поспілкуватися з дітьми Кетрін приїхала в шикарній сукні з квітковим принтом від Erdem (вартістю в тисячу фунтів стерлінгів). Наряд з рукавами в три чверті чудово підкреслював її округлості, і редакція Vanity Fair, яка нещодавно визнала герцогиню "найстильнішою майбутньою мамою", ще раз переконалася, що вибір був зроблений правильний.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон показала скаутам "вагітний" живіт

Під час візиту герцогиня щиро посміхалася і мило розмовляла з діточками. На жаль, але спілкування дівчини проходило не в найбільшій урочистій обстановці - 11 квітня: після того як стало відомо про підготовку до візиту Її Світлості, група вандалів зруйнувала щойно відбудовану дитячий майданчик. Втім, герцогиня закликала школярів не турбуватися і особисто посадила в шкільному дворі вербу, яка є символом навчального закладу.

Потім вона провела 40-хвилинний брифінг, під час якого відповідала на запитання дітей та їхніх наставників про нову програму M-PACT (Moving Parents And Children Together), яка передбачає підтримку дітей, чиї батьки страждають від алкогольної та наркотичної залежності. Програма підтримки M-PACT проводиться за сприяння одного з благодійних фондів герцогині, а також фондів принців Вільяма і Гаррі.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон підкреслила свою вагітність квітковою сукнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі