пʼятниця, 05 квітня 2013 08:52

Чотирирічну дівчинку збентежив поцілунок принца Вільяма
14

Вчора в Глазго було справжнє свято. В одне з найбільших міст Шотландії прибули граф і графиня Стратхернські Вільям і Кетрін (в Шотландії у королівської пари саме такий титул). Привітати пару вийшли сотні місцевих жителів, а діти були в особливому захваті.

Вілл і Кейт вперше відвідують Шотландію з офіційним візитом. І, як годиться за протоколом, вагітна герцогиня вдягла пальто з сіро-блакитної шотландки. Модні критики тут же заявили, що пальто від Moloh - прекрасний вибір для такого випадку, хіба що тільки чорні чоботи і колготки виглядали занадто похмуро.

На щастя, настрій Кейт "похмурим" не назвеш. Майбутня мама з радістю спілкувалася з місцевими жителями, приймала квіти від діточок і з посмішкою спостерігала за казусом, що стався з чоловіком: Вільям хотів поцілувати в щічку чотирирічну дівчинку, яка чекала пару з квітами, але дитина заходилася ухилятися і кричати, що хоче подарувати букетик "принцесі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вагітна хлопчиком

Зрозуміло, Кейт відразу прийняла "подарунок" і поцікавилася, чи не зірвала дівчинка квіти в саду? "Ні, я взяла їх з вази, вони симпатичні, правда?" - простодушно відповіла дитина.

Свій візит пара почала з відвідування найбільшого стадіону Шотландії Emirates Arena. Подружжя поспілкувалися з молодими атлетами, Вільям пограв в хокей на траві, а Кейт, незважаючи на вагітність, зіграла партію в настільний теніс і навіть кинула м'яч у баскетбольний кошик.

У програмі візиту графа і графині також значиться відвідування центру для молодих бездомних, відкриття Tamar Manoukian Outdoor Centre і, нарешті, відвідування заводу компанії BAE Systems Maritime, на якому проходить будівництво підводних човнів.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічну дівчинку збентежив поцілунок принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі