понеділок, 25 березня 2013 11:02

Вагітна Кейт Міддлтон смажила на багатті хліб
10

Герцогиня Кембриджська в останні кілька тижнів веде досить активний спосіб життя. Не проходить і дня, щоб Її Світлість не побувала де-небудь з візитом. Наприклад, днями вона відвідала бойскаутів.

Кейт Міддлтон побувала в таборі скаутів, розташованому в Озерному краї (Національний парк Лейк-Дістрікт). Незважаючи на снігопад, герцогиня постаралася передати молоді всі свої знання з теорії бойскаутського руху і навіть особисто замісила тісто для підсмажування хлібців на багатті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Дитина на борту" - вагітна Кейт Міддлтон проїхалася на метро

Спілкуючись з підлітками, Кейт була в прекрасному настрої (до речі, як член королівської сім'ї дівчина є офіційним опікуном Асоціації скаутів). Вона приїхала в теплому жакеті кольору хакі, гумових чоботях, джинсах від Zara, а на шию накинула краватку зі смужками червоного, синього і білого кольору - стандартні кольори скаутської уніформи.

Зараз Її Світлість знаходиться на п'ятому місяці вагітності, але, судячи з активного способу життя, напади токсикозу, які сильно мучили майбутню матусю в першому триместрі, залишилися в минулому.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон смажила на багатті хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі