четвер, 14 березня 2024 14:54

Українська модель Вікторія Маремуха закрутила роман з колегою: що каже її чоловік
4

Вікторія Маремуха з чоловіком
Фото: instagram.com/vicky_mare
Вікторія Маремуха
Вікторія Маремуха
Вікторія Маремуха з чоловіком і сином

Фіналістка другого сезону шоу "Супермодель по-українськи", блогерка і акторка Вікторія Маремуха, яка перебуває у шлюбі з французьким бізнесменом Луї, закрутила новий роман.

У YouTube-проєкті "В ліжку" жінка зізналась, що зустрічається зі своїм колегою по зйомках.

"Зараз у мене дружба-стосунки теж з колегою, актором. Вони і в рамках ліжка, і поза ліжком. Так, нам зараз так цікаво проводити час. Якось воно так склалося, він мене запросив на побачення", - поділилась Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матвєєва сказала, чому не показує у соцмережах молодшого на 20 років бойфренда

Додала, що вона дівчина велелюбна, але по-справжньому кохає лише свого чоловіка.

"Якщо я розумітиму, що я дійсно дуже кохаю цю людину і от хочу бути лише з ним, не хочу вільних стосунків, ні чоловіка свого, я тоді, мабуть, припиню, я розлучуся. Ми говорили про це з чоловіком. Він сказав: "Якщо ти будеш дійсно розуміти, що це людина, яку ти дійсно кохаєш, а не пристрасть чи закоханість, я тебе відпущу", - прокоментувала Маремуха.

Раніше Вікторія розповідала, що їхня пара практикує вільний шлюб, коли кожен з партнерів може мати відносини "на стороні", включно з інтимними стосунками.

Маремуха планує пояснити сину, у яких стосунках перебувають його батьки. Але лише після його зацікавленості. Зазначила, що для цього проконсультується із психологом. Спеціально ж розказувати Люку про це не збирається, оскільки вважає, що це може негативно вплинути на його сприйняття.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель Вікторія Маремуха закрутила роман з колегою: що каже її чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі