середа, 18 жовтня 2023 09:08

"У мене все ідеально" - схудла Раміна назвала свої параметри
7

Раміна поділилась секретом схуднення
Фото: instagram.com/raminalalala
Раміна поділилась секретом схуднення
Раміна поділилась секретом схуднення
Раміна поділилась секретом схуднення
Раміна поділилась секретом схуднення

Блогерка Раміна Есхакзай поділилась секретом схуднення. Як відомо, журналістка скинула 10,5 кг.

У своєму Instagram зазначила, що через розлади харчової поведінки вона не підраховує калорії, а дозволяє собі все, окрім переїдання.

"В мене немає заборони на будь-яку їжу. Вона для мене вся однакова. Це запечена риба чи торт, вся їжа нейтральна. Немає корисної чи некорисної їжі. Немає заборон на продукти. Взагалі немає обмежень, окрім єдиного: не переїдати", - пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна Всесвіт" вразила фото до та після схуднення

Додала, що наразі має лише одну шкідливу звичку.

"Я не п'ю алкоголь. Не вживаю наркотики. Не палю цигарки. Єдине, що можна віднести до поганої звички - можу курити кальян. Це відбувається від одного до чотирьох разів на місяць", - поділилась Есхакзай.

За словами Раміни, зараз вона не женеться за миттєвим схудненням.

"В мене зараз все ідеально. Я розраховую тільки на додаткову витривалість та пружність. Параметри: 90-62-92. Вага: 53,5 кг. Якщо зменшиться до 51-51.5, - не буду проти", - підсумувала журналістка.

Раніше Есхакзай відповіла підписникам в Instagram на компліменти щодо її фігури. Заявила, що в неї неідеальне тіло, а красиві фото залежать від ракурсу.

Зараз ви читаєте новину «"У мене все ідеально" - схудла Раміна назвала свої параметри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі