понеділок, 16 жовтня 2023 12:22

"Міс Україна Всесвіт" вразила фото до та після схуднення
8

Анна Неплях схудла на 12 кг за півроку
Фото: instagram.com/neplyah
Анна Неплях схудла на 12 кг за півроку
Анна Неплях схудла на 12 кг за півроку
Анна Неплях схудла на 12 кг за півроку
Анна Неплях схудла на 12 кг за півроку

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях показала, який вигляд мала до схуднення.

Модель скинула 12 кг за півроку. Фото виклала в Instagram.

"Знаєте в чому різниця? Обидві жінки впевнені у собі, люблять себе, фінансово незалежні, мають увагу чоловіків, і займаються улюбленою справою", - написала блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саліванчук засвітила груди на весь Хрещатик, а Ленні Кравіц оголив підтягнуте тіло: що публікували зірки в мережі

Крім цього зірка опублікувала фото, на якому важила 71 кг.

"Це - не про те, що у будь-якій вазі добре. Не добре, бо: у мене зʼявилася протрузія в попереку, яку я заліковувала два місяці, тиск постійно "скаче", надмірне вживання алкоголю, харчуюся я правильно, без обмежень, але з тим, що я просто не люблю смажене, жирне і мучне", - додала Неплях.

Анна зазначила, що під час схуднення варто орієнтуватися лише на своє самопочуття.

"Байки про те, що тобі і так, і так добре - брєд. Особливо, коли ти точно відчуваєш різницю у стані здоровʼя, як фізичному, так і в ментальному. Звичайно, у кожного своя здорова вага і підлаштовуватися під рамки і шаблони - взагалі немає сенсу" - підсумувала інфлюенсерка.

Українська акторка Ксенія Мішина поділилась секретом стрункої фігури. Як відомо, зірка схудла на 12 кг за чотири місяці. Розповіла, що працювала з професіоналами.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт" вразила фото до та після схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі