неділя, 15 жовтня 2023 09:00

Саліванчук засвітила груди на весь Хрещатик, а Ленні Кравіц оголив підтягнуте тіло: що публікували зірки в мережі
11

Зірки активно ведуть соцмережі й часто діляться з прихильниками кадрами з фотосесій.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Українська акторка Анна Саліванчук знялась у центрі Києва, на Хрещатику, у відвертому образі. Зірка не соромилась створювати зухвалі кадри й навіть оголила апетитні груди.

Американський музикант Ленні Кравіц повністю оголився у кліпі на свою композицію TK421. На відео артист танцював без одягу, приймав душ. Він продемонстрував підтягнуте, спортивне тіло з різних ракурсів.

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях похизувалась стрункою фігурою у сукні в горошок і хустинці. Образ доповнила великою кількістю золотих прикрас і сонцезахисними окулярами.

Українська акторка Анна Кошмал позувала в короткому топі й спідниці з глибоким вирізом на стегні. Аутфіт підкреслив її засмаглі ноги й пружний прес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyosha в елегантних мінісукнях похвалилась розкішними ногами

Анна Неплях похизувалась стрункою фігурою у сукні в горошок і хустинці
Фото: instagram.com/neplyah
Джорджина Родрігес знялась для нового випуску Vogue Portugal
Дева Кассель показала кадри, на яких з'явилась в топі зі спущеними шлейками
Олександра Заріцька показала, як займається спортом
Леся Нікітюк позувала в кислотній мінісукні

Наречена португальського футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес знялась для нового випуску Vogue Portugal. Вона одягла джинсовий костюм, який складається з штанів на низькій талії і вкороченого жакета.

Американська співачка Крістіна Агілера позувала у чорному корсеті з прозорими вставками й глибоким декольте. Крім цього артистка продемонструвала нову зачіску.

Донька акторів Венсана Касселя та Моніки Белуччі 19-річна Дева показала кадри, на яких з'явилась в топі зі спущеними шлейками. Модель розпустила волосся, яке роздував вітер і зробила ніжний макіяж.

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька показала, як займається спортом. Вправи зірка виконувала в обтислих лосинах і футболці.

Телеведуча Леся Нікітюк позувала в кислотній мінісукні, яка підкреслила її ідеальні ноги. У комплекті до вбрання ведучої була сумочка на пояс.

Старша донька американської співачки Мадонни Лурдес Леон ошелешила яскравою появою у новому кліпі на сингл Spelling. Вона з'явилась у кадрі оголеною.

Блогерка Даша Квіткова потішила прихильників новими фото. Зірка позувала в мінісукні. Вона сексуально спустила бретельки й підняла низ, щоб продемонструвати підтягнуті ноги.

Зараз ви читаєте новину «Саліванчук засвітила груди на весь Хрещатик, а Ленні Кравіц оголив підтягнуте тіло: що публікували зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі