пʼятниця, 29 вересня 2023 17:28

Мінус 12 кг за чотири місяці. Мішина поділилась секретом схуднення
7

Ксенія Мішина розказала про схуднення
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина розказала про схуднення
Ксенія Мішина розказала про схуднення
Ксенія Мішина розказала про схуднення
Ксенія Мішина розказала про схуднення

Українська акторка Ксенія Мішина поділилась секретом стрункої фігури. Як відомо, зірка схудла на 12 кг за чотири місяці.

У інтерв'ю Аліні Шаманській розповіла, що працювала з професіоналами.

"Мене не влаштовувала моя вага, і я вирішила вирішити це питання. Я худла чотири місяці, я працювала з дуже класною командою людей, менторів. Які допомагали, спостерігали, вели мене. Насправді усе настільки просто, але просто треба робити. Ми звикли до того, щоб все ускладнювати. Наш світ – це велика маніпуляція, а світ їжі – це взагалі, усе в маніпуляції", – зізналася жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це сумно" – Мішина показала струнку фігуру в обтислому міні, але її захейтили

Згадала, що на початку повномасштабної війни РФ проти України почала різко набирати вагу.

"Я постійно їла, їла, мені треба було заїдати усе це. І в один момент я подивилась на себе у дзеркало та сказала: "Боже, що це?". Я спочатку почала спортом займатися, але я продовжувала їсти усі ці дурниці. Скажу, що харчування, мені здається, це просто найважливіша складова на шляху до класної, до бажаної фігури. Є фізичний голод, є психологічний голод. І дуже важливо навчитися відрізняти: ти дійсно зараз голодна, чи щось зараз сталося, якась ситуація, після якої ти захотіла поїсти. Це реакція організму, щось таке трапилося, і ти починаєш їсти, але насправді твоєму організму не треба цього", – додала акторка.

Раніше Мішина вперше після розризу з коміком Олександром Еллертом, заговорила про особисте життя. Розповіла, що поки не збирається виходити заміж. Більше того, вона не підніматиме цю тему в соцмережах, через публічний осуд за попередні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Мінус 12 кг за чотири місяці. Мішина поділилась секретом схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі