пʼятниця, 23 червня 2023 12:31

"У мене свій фронт" – Винник пояснив своє мовчання і сказав, чому не воює

"У мене свій фронт" – Винник пояснив своє мовчання і сказав, чому не воює
За словами Винника, всі гроші, які він заробив в Україні – віддав на ЗСУ. Фото: скріншот

Співак Олег Винник прокоментував своє мовчання про війну.

За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Про це заявив у інтерв'ю "Крупним планом".

"Іноді мовчання ефективніше, ніж патякання і виправдання. Я запитую у людей, які їздять у благодійні тури, виверніть свої кишені і покажіть, скільки ви віддаєте на ЗСУ. Хтось показав? Дивіться, їду з вами в тур – я ж розумію, потрібно десь жити, одягатися, музиканти, костюми і все інше… Я б узяв би хоча б цент з організаторів за виступ? Я б їздив з усіма по всьому світу і витрачав би свої гроші", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарно жити не заборониш: дружина Тищенка показалась в образі за 800 тис. грн

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Kurochka (@vi_ko_ko)

Винник додав, що всі гроші, які він заробив в Україні – віддав армії.

"У нашій країні жорстока війна, яка називається знищенням нашої країни, і їздити по світу і показувати себе, який я красивий і заробляти на цьому собі бали – ніколи не дозволю", – заявив.

Артист також відповів, чому не на фронті.

"Буду відвертим, я буду тільки про одне шкодувати і сьогодні і завжди – що я не тримаю зброю в руках і що я не там. Ніколи не думав, що буду хотіти валити свого ворога. Як я собі відповідаю, що не на фронті? Дуже просто. У мене свій фронт", – підсумував.

Винник вперше від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну дав інтерв'ю. Артист розповів про свою хворобу, особисте життя та де перебуває зараз його родина. Судячи з тизеру, співак жалкує про те, що не воює.

Зараз ви читаєте новину «"У мене свій фронт" – Винник пояснив своє мовчання і сказав, чому не воює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі