середа, 10 квітня 2024 09:41

Топлес, з брудними ногами та в перуці: Ріанна з'явилась на обкладинці журналу в дивних образах
5

Ріанна
Фото: interviewmagazine.com
Ріанна
Ріанна
Ріанна
Ріанна

Американська співачка 36-річна Ріанна знялась для обкладинки Іnterviewmagazine.

На головній сторінці артистка з'явилась у образі монахині, але з відкритою сорочкою. Крім цього зірка постала перед камерами з короткою стрижкою, металевими зубами та краваткою.

Також Ріанна позувала в синьому кардигані. Стилісти зробили їй ефект брудних ніг та одягли жовту перуку. На решті кадрів виконавиця фотографувалась топлес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бекхем показала тренування свого чоловіка в рожевих мінішортах

В інтерв'ю жінка поділилася подробицями сімейного життя з репером A$AP Rocky.

"Я відчуваю себе безхатькою поряд з цим чоловіком. Я відчуваю, ніби, блін, я його асистент. Я сідаю на літак. Ми маємо бути у спортивному. Він хоче бути в Bottega з голови до ніг. І я така: "чому ти робиш це зі мною? Це про те, що я витрачаю мій час, повністю одягаючи дітей. Я думаю: "який найбільш зручний аутфіт, щоб було комфортно з дітьми? Щось, щоб не торкалося обличч дітей, тіл, щоб мені було зручно їх тримати. Мами - ліниві щодо вибору одягу в реальному житті", - зізналася Ріанна.

Додала, що її коханий допомагає у догляді за дітьми.

"Рокі ніколи цього не цурається. Він натягує футболку на ніс, коли має справу зі смердючим підгузком. Він проходить через це. Це весело", - розказала співачка.

Обранця співачки Ріанни - репера A$AP Rocky можуть посадити у в'язницю на 24 роки через стрілянину з другом. Інсайдер повідомив, що такий вирок можуть присудити чоловіку, якщо буде визнана його провина за двома кримінальними статтями. Репер очікує рішення та нервує.

Зараз ви читаєте новину «Топлес, з брудними ногами та в перуці: Ріанна з'явилась на обкладинці журналу в дивних образах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі