понеділок, 01 січня 2024 14:17

Чоловіка Ріанни можуть посадити на 24 роки у в'язницю
3

Ріанна з чоловіком і двома дітьми
Фото: instagram.com/voguemagazine
A$AP Rocky
Ріанна з чоловіком і двома дітьми

Обранця співачки Ріанни - репера A$AP Rocky можуть посадити у в'язницю на 24 роки через стрілянину з другом.

Інсайдер повідомив, що такий вирок можуть присудити чоловіку, якщо буде визнана його провина за двома кримінальними статтями. Видання Marca пише, що репер очікує рішення та нервує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна донька Белуччі та Касселя показала романтичні фото зі своїм хлопцем

"Вони з Ріанною почали постійно сваритися, тому що в нього просто не вистачає терпіння. До всього цього безладу з судом, зіркова пара постійно була разом, але їхнє сексуальне життя зараз просто не існує. Вони обидва надто напружені", - повідомив таємний знайомий пари.

Він додав, що Ріанна постійно перебуває у стресі. Вона майже постійно знаходиться вдома з двома маленькими дітьми. В той самий час репер використовує будь-яку нагоду піти погуляти з друзями та випити у барі.

6 листопада 2021 року між A$AP Rocky та його другом сталася сварка. Під час бурхливої дискусії чоловік направив зброю на товариша та вистрілив, зачепивши кісточки пальців опонента. Тоді репер не визнав своєї провини, але постраждалий вирішив відновити справу та покарати кривдника.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка Ріанни можуть посадити на 24 роки у в'язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі