пʼятниця, 22 березня 2013 15:52

Том Круз зареєструвався "В контакті"

 

Відомий голлівудський актор, зірка фільмів "Місія нездійсненна" Том Круз підкорив нову висоту. Артист став користувачем російської соціальної мережі "В контакті".

Радісною новиною Том Круз (а вірніше, його команда) поділився зі своїми численними шанувальниками і читачами через мікроблог. Напередодні артист залишив запис такого змісту: "VK.com - це європейська соціальна мережа, користувачами якої є 100 мільйонів людей, і ми ЩОЙНО зареєстрували профіль. Побачимося там!" Далі слідувала пряме посилання на сторінку голлівудського актора. Цікаво, що "побачимося там" було написано по-російськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому фільмі Том Круз сам собі пере білизну

Слідуючи за посиланням, шанувальники Тома Круза можуть бачити новий статус актора, написаний англійською: "Ми раді бути зареєстрованими на VK! - Команда ТК". На "стіні" поки небагато повідомлень, в основному кадри зі зйомок і новини про нові кінороботи, в яких задіяний голлівудський актор. Останній запис, датований 22 березня, містить запитання: "Що вам найбільше подобається в VK? Що ми повинні знати? .. Які-небудь поради для нас? Ми новачки! Спасибі - Команда ТК (слово "спасибі" написано російською) . За станом на 22 березня Том Круз додав у друзі 25 осіб і має більше 32 тисяч людей передписчиків.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз зареєструвався "В контакті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі