пʼятниця, 07 грудня 2012 09:34

Том Круз налякав жителів Лондона танками і бронетехнікою

Том Круз налякав жителів Лондона танками і бронетехнікою
Актор знімається у фільмі про інопланетян Фото: kpravda.com

Голлівудська кінозірка Том Круз налякав жителів і гостей Лондона. Спочатку Трафальгарську площу "окупували" танки і бронетехніка, а потім в центр британської столиці на вертольоті королівських ВПС прибув і сам актор в образі підполковника.

У Великій Британії в самому розпалі знаходиться знімальний процес фільму "Все, що тобі потрібно, - це вбивати". У картині зображується недалеке майбутнє, коли Землю атакує армія безжальних інопланетян. Круз грає головну роль підполковника Біла Кейджа, який до нападу прибульців ніколи не брав участь у бойових діях.

Так що, коли підполковника відправляють у першу битву, він гине після перших хвилин. Але для розвитку сюжету смерть - це тільки початок, так як герой Круза несподівано потрапляє у часову петлю і змушений переживати бій знову і знову. Повторення одного дня не тільки вчить Кейджа битися, але й допомагає зрозуміти, яким чином перемогти агресивних інопланетян.

Одну зі сцен фільму його творці вирішили зняти на Трафальгарській площі в Лондоні. Щоб процес пройшов швидко і спокійно, без участі випадкових перехожих і роззяв, знімальна група вирішила перекрити не тільки площу, але і прилеглі до неї вулиці на кілька кварталів. Так що місцеві жителі й численні туристи втратили можливість прогулятися по центру британської столиці.

Але творці фільму спробували зробити все досить оперативно. Так, голлівудську зірку доставили на майданчик на вертольоті королівських ВПС вже у формі полковника Кейджа. До того часу Трафальгарська площа була заставлена танками і бойовими машинами, адже за сюжетом фільму без цієї страхітливої техніки не обійтися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз плаче ночами через дочку

Відігравши свою роль, Круз швидко залишив центр Лондона, а слідом за ним відвезли і військову техніку. Доступ до площі був закритий трохи більше ніж на три години: з 7:45 до 11:00. Але і за цей час накопичилося достатньо невдоволених, які встигли поскаржитися журналістам на кіношників.

Жителів і гостей Лондона спробували заспокоїти місцева влада. Вони пояснили, що зйомки високобюджетних фільмів підвищують репутацію Лондона і приваблюють туристів.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз налякав жителів Лондона танками і бронетехнікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі