вівторок, 26 лютого 2013 16:07

Таїсія Повалій на Мальдівах засипала із валеріанкою

Таїсія Повалій на Мальдівах засипала із валеріанкою
Співачка в цьому році відпочила на Сейшелах Фото: glamurchik.tochka.net

Після того, як Таїсія Повалій стала народним депутатом, вона стала більш дисциплінованою. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я стала менше спати. І мені вистачає. Раніше я думала, що артистам і, взагалі, людям треба довше поспати, щоб виглядати добре. Тепер я розумію, що можна і шість, і сім годин. Вистачає", - наголосила вона.

Між тим, за словами Повалій, на цих канікулах вона встигла відпочити. Попри боязнь літати, вони з чоловіком відправились на Сейшели.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перші дні мене якась сила звідти виштовхувала" — Повалій про роботу в Раді

"Слава богу ми в цьому році поїхали дуже далеко. Я взагалі не люблю літати, а в цьому році я наважилася. У нас було два літаки на Сейшели. Ми летіли 5 годин до Еміратів, а потім на острови. Я один раз була на Мальдівах, де не спала жодної ночі без пігулок, тому що шум океану мене дратував. Він мене нервував. І поки я не випивала 4-5 пігулок валеріаночки, не могла заснути. Тому в цьому році ми вибрали великий острів — Сейшели", - зізналась Таїсія Повалій.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій на Мальдівах засипала із валеріанкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі