вівторок, 04 грудня 2012 16:56

"Мені хочеться розібратись, що таке політика" — Повалій готова до роботи у Раді

"Мені хочеться розібратись, що таке політика" — Повалій готова до роботи у Раді
Співачка визнає, що їй потрібно ще багато вчитися Фото: svit24.net

Таїсія Повалій готова до роботи народним депутатом. Однак визнає, що їй треба багато чого ще навчитись. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я зробила все, що мені потрібно було на даний момент у своїй творчості. І вже готова до роботи у парламенті", - наголосила вона.

Повалій зізналась, що їй хочеться розібратись, що таке політика.

"Що таке депутатство, як створюються ці закони, як вони пишуться. Я знаю, як це сказати по простому, в народі, що я хочу зробити, а як це скласти на папері і передати на голосування... Цього я не вмію, треба вчитись", - підкреслила артистка.

Між тим співачка нещодавно дала концерт у Кремлі. За словами Повалій, він обійшовся приблизно в два мільйони доларів. Однак вона зізналась, що за все заплатили "добрі люди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я так приблизно собі уявляю" — Повалій не готова до депутатського крісла

"Слава богу світ не без добрих людей. Там сума до двох мільйонів доларів, я б так сказала. У нас не було зайвих таких грошей і тому ми пішли до людей і нам пішли на зустріч, нам допомогли. Це українські меценати. Спасибі їм", - наголосила Повалій.

Зараз ви читаєте новину «"Мені хочеться розібратись, що таке політика" — Повалій готова до роботи у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі