субота, 14 травня 2016 14:49

Супермодель Алла Костромічова розповіла, як схудла після пологів

Супермодель Алла Костромічова розповіла, як схудла після пологів

Супермодель Алла Костромічова кілька місяців тому народила сина від американця італійського походження. Як летіла з сином з Америки до Києва і повертала фігуру після пологів розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я в черговий раз переконалася, що зробила правильний вибір з чоловіком, я переживла за переліт, він мене підтримав, а Саллі прекрасно переніс переліт", - говорить модель.

"Мені здається йому подобається, що я сама намагаюсь заробляти собі, а не бути просто лялькою поряд з ним. Я була приємно вражена, коли продовжила роботу, адже була впевнена, що багато клієнтів не захочуть зі мною працювати після народження дитини. Я через місяць після народження дитини була у спортивній залі, тепер, коли мені якась модель каже: "я не можу схуднути", я кажу: "Ні, дивись сюди, все можливо". - говорить зірка і додає, що досі не може визначитися з датою весілля, - Джейсон хоче 500 гостей і зірок, і поки нам просто не вдається це організувати, то я на зйомках, то у нього якісь проекти, то не можуть бути ті, хто хочемо, щоб прийшли, тому у вересні, але ми заручені".

Пропозицію отримала дуже романтично.

"Ми гуляли у парку з видом на Емпайр-Стейт-Білдінг, що світилась вогниками, це було дуже ніжно, чудово, так мені Джейсон зрбоив пропозицію", - говорить Алла Костромічова.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Алла Костромічова розповіла, як схудла після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі