субота, 10 лютого 2024 04:07

Словацька модель посвітила пружними сідницями в чорному бікіні
5

Ексвелосипедистка Люсія Яворчекова показала, як відпочиває в Домінікані.

У своєму Instagram модель опублікувала кадри, на яких постала в чорному бікіні. Крім цього Люсія знялась на тлі моря в принтованому купальнику. Вона розпустила волосся і доповнила образ нюдовим парео.

Люсія Яворчекова
Фото: instagram.com/luciia
Люсія Яворчекова
Люсія Яворчекова
Люсія Яворчекова
Люсія Яворчекова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невістка Бекхемів у екстремальному міні пограла в більярд: фото

Люсія спробувала себе у ролі моделі у 2007 році. ЇЇ запрошували на зйомки словацькі журнали, а згодом з нею захотів працювати журнал Playboy. Зараз жінка - одна з найвпливовіших персон у сфері моди у Словаччині. Також популярна в соцмережах. На неї підписано 3,8 млн користувачів, які активно слідкують за її життям.

Модель спеціалізується на зйомках у стилі ню. Вона постійно працює над фігурою у спортзалі. Крім цього займається кікбоксингом, йогою. Зірка заміжня, виховує доньку.

Бразильська модель 35-річна Джанайна Празерес, яку Playboy визнав ідеальною жінкою, влаштувала декілька сексуальних фотосесії. Зірка знялась у боді, яке взагалі не прикривало її сідниці. Образ доповнила карнавальним пір'ям і ланцюжками.

Зараз ви читаєте новину «Словацька модель посвітила пружними сідницями в чорному бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі