середа, 02 лютого 2022 15:19

Сім років без Кузьми: згадуємо найвідоміші пісні культового артиста

Сім років без Кузьми: згадуємо найвідоміші пісні культового артиста
Артист Андрій Кузьменко, відомий як Кузьма, загинув у трагічному ДТП 7 років тому. Фото: facebook Петра Маги

Фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, відомого як Кузьма, не стало сім років тому. Легенда українського року 2 лютого 2015-го загинув у трагічній ДТП.

Тоді артист їхав з концерту на честь 25-річчя гурту "Скрябін". Він розбився біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Його автівка зіткнулася з вантажівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові помер актор Євген Федорченко

Gazeta.ua пропонує послухати хіти легендарного співака, які звучать і досі.

"Місця щасливих людей"

"Мам"

"Старі фотографії"

"Маршрутка"

"Люди як кораблі"

Продакшн-компанія Star Media випустила перший тизер-трейлер стрічки "Я, "Побєда" і Берлін". Фільм знятий за мотивами однойменної автобіографії музиканта Кузьми Скрябіна.

У фільмі покажуть не лише історію співака, а й кавери його відомих пісень від зірок. За сюжетом кінокартини, за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма разом з другом Бардом вирушає до Берліна на старій "Побєді". Їм сказали, що там є колекціонер, який готовий обміняти авто на новий мерседес. Так він збирається вразити кохану Барбару. Проте подорож із дикими пригодами кардинально змінює юнака.

Зараз ви читаєте новину «Сім років без Кузьми: згадуємо найвідоміші пісні культового артиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі