понеділок, 21 січня 2013 11:25

Силач Халаджі відмовився від американського громадянства

Силач Халаджі відмовився від американського громадянства
До роботи в Америці Дмитро повернеться через рік Фото: pauluskp.livejournal.com

Через травму руки силач 33-річний Дмитро Халаджі після річного турне по Америці повернувся в Донецьк. В Штатах він працював у цирку "Рінглінг Бразерс". З гастролями побував в 41 штаті. До роботи повернеться за рік.

"В Америці абсолютно інший світ. Перше відчуття, наче потрапив в якийсь нереальний світ. У них дуже красива природа, яку вони бережуть всіма силами. В парках скачуть зайці, білки їдять з рук, з води може вилізти крокодил і потопати по вулиці. Але там я жахливо сумував за домашнім борщем і сільською сметаною, на яких виріс. З харчуванням там взагалі не просто. Магазини з житнім хлібом і нашим кефіром зустрічались дуже рідко. Як тільки я натрапляв на такі відразу затарювався молочкою. М'ясо там несмачне, ковбаса жахлива, тому я їв одні морепродукти: креветки, кальмари, рибу та суші. Зараз на це вже дивитися не можу. Плюс через постійні переїзди не міг нормально харчуватися і відпочивати. Якби не Інна, не знаю, що б я там їв. А так вона готувала мені борщ і супчики", - зауважує Халаджі.

В цирк "Рінглінг Бразерс" Халаджі потрапив в липні 2011-го. Тоді агент цирку побачив виступ Халаджі в цирковому шоу фонтанів в Дніпропетровську і запропонував силачу працювати в них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Халаджі зубами гнув лом у фільмі "Іван Сила"

"Я взяв з собою дружину й доньку і поїхав. Керівництво цирку пропонувало мені прийняти американське громадянство, оселитися у Флориді і мати безвідсотковий кредит на купівлю будинку. Задля цього я мав укласти з ними контракт на 10 років. І я відмовився, бо життя для мене там неможливе. Це як Іван Піддубний дружині писав з Америки: "А тут і бузок не так пахне. Живеш, як у золотій клітці". Мені щодня снилася Україна, рідні краї і мій дім", - відмічає Дмитро.

До роботи в Америці він повернеться через рік.

Зараз ви читаєте новину «Силач Халаджі відмовився від американського громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі