субота, 31 березня 2012 16:10

Поплавського "швидка" забрала з телемарафону до лікарні

Поплавського "швидка" забрала з телемарафону до лікарні
Медики пообіцяли повернути його "до ладу". Фото: utop.org.ua

Михайла Поплавського, одного із співавторів марафону української пісні, який проходив на Першому національному та телеканалі "Ера", відвезла "швидка".

Як розповіли очевидці, 31 березня приблизно о 4:30, на 47-му часі марафону, і за кілька годин до телевізійної частини цього проекту Поплавський поскаржився на погіршення стану здоров'я і звернувся до чергового лікаря "Швидкої допомоги".

"Організм людини, яка вже третю добу перебуває на ногах без сну і повноцінного відпочинку, безумовно, піддається стресу. Думаю, немає ніяких причин для занепокоєння. Ми зробимо все необхідне, щоб Михайло Михайлович незабаром повернувся "до ладу", - пояснив медик.

Як з'ясувалося, перед цим випадком, Поплавський двічі підходив до чергового лікаря з проханням виміряти тиск. В цей же день, в суботу 31 березня 2012 року, Поплавський повинен вести вечірній блок марафону з 19:00 в прямому ефірі Першого національного.

Зараз ви читаєте новину «Поплавського "швидка" забрала з телемарафону до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі