вівторок, 30 серпня 2011 05:15

Мати Михайла Поплавського майже не ходила

На 87-му році життя померла Меланія Поплавська, мати співака, ректора столичного університету культури та мистецтв 61-річного Михайла Поплавського.

— Михайло приїжджав до неї майже на кожні вихідні. І вчора був. Але вона нікого не впізнавала. Останні два місяці хворіла. Мала гіпертонію і не ходила майже, — розповідає 44-річна Ірина із села Мечиславка Ульянівського району на Кіровоградщині. — Михайло до матері завжди прислухався. Через Меланію Григоріївну люди влаштовувалися на роботу в ресторани Поплавського. Якщо вона сину радила якусь людину, брав без питань.

Меланія Григорівна жила із середульшим сином Станіславом та невісткою.

— Він якийсь главний на заправці Михайла Михайловича. Мають двох дорослих доньок. Господарства не тримали. Може, хіба свиню, а от корови точно не було. Всі зручності в них у хаті. Ще один син, найменший Володимир, жив в сусідньому селі. Але помер років два тому. Також мав якісь ресторани.

Мечиславка за 15 км від траси Київ–Одеса. Там є ресторани Поплавського "Сало" та "Батьківська хата".

— Мати була найголовнішим моїм менеджером, — каже співак. — За ресторани я був спокійний. Мама знала, хто скільки вкрав і кого звільнити. Вона гнала самогонку із кропиви під 60 градусів. Ми роки три готували таку для ресторану, а потім свою марку узаконили і поставили на конвеєр. Мама була дуже розумною жінкою. У випускному класі в табелі за перше півріччя в мене красувалися дві двійки з фізики і математики. Пару тижнів не ходив до школи. А мама зарізала курей, зібрала пару десятків яєць, і я отримав атестат. А потім та вчителька три рази до нас приходила, щоб її онука влаштувати в університет культури.

Зараз ви читаєте новину «Мати Михайла Поплавського майже не ходила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі