вівторок, 06 вересня 2011 13:49

Михайло Поплавський допоміг вилікувати дочку першої дружини

Михайло Поплавський допоміг вилікувати дочку першої дружини

Ректор Інституту Культури Михайло Поплавський допоміг своїй першій дружині вилікувати її дочку Тетяну від тяжкого захворювання. Лікарі не могли поставити діагноз. Він влаштував її у столичну дитячу лікарню "Охматдит".

"Таня в 13 років захворіла. Прибирали сіно, і її пацюк за ногу вкусив. Ніхто толком не міг сказати, що в неї, але сказали, схоже на лейкоз. В дитини температура під 40 трималася. Я знала, що Поплавський поможе, бо хоч ми з ним не спілкуємося, але він добра та порядна людина. Як до його кабінету йшла, то і червоніла, і блідла. Сім разів йшла і поверталася. А тоді думаю — моя дочка доходить в лікарні, а я не можу через себе переступити і підійти. Їй там кожна хвилинка дорога. І ввійшла. А його немає. Та секретарка потім передзвонила, домовилася із ним. Він з ходу сказав в "Охматдит" їхати. І сам під'їхав", - розповіла Gazeta.ua перша дружина Михайла Поплавського Людмила Глімбієвська.

Тетяна - дочка Людмили від третього шлюбу із Леонідом Чорним. Дітей від першого шлюбу з Михайлом Людмила не мала.

"Вперше після 24 років розлуки з Мішою побачилися в "Охматдиті". Лікарі бігають кругом. А я відчула, що зустріла таку рідну, таку милу серцю людину. І відчуваю, що в нього така ж картина. Ми просто стоїмо і не поворухнемося. Всі лікарі зрозуміли, що щось сталося, замовкли і теж на нас дивляться. Така сцена була. Таню потім всі в лікарні випитували, хто я Поплавському. Думали, або сестра, або коханка. Тоді нам із Мішою не вдалося поговорити. Думала, поговоримо, коли Таня вступати буде. Він сказав на три дні раніше приїхати і до нього зайти. Я вдягла нову сукню, зачіску зробила пишну. Нас із донькою на каву запрошував. Я відмовилася. Він не наполягав, так і кількома словами не перекинулися. Посадив у свій Мерседес і водія дав на вокзал відвезти", - згадала Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Поплавський допоміг вилікувати дочку першої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі