четвер, 18 серпня 2011 19:10

Екс-дружина Поплавського змагалась з чоловіком у "заманюванні"

Екс-дружина Поплавського змагалась з чоловіком у "заманюванні"

Перша дружина Михайла Поплавського Людмила Глімбієвська сердилася на те, що він заробляв гроші, граючи на весіллях.

"Зарплата у нас по 60 рублів, а поїдеш на базар — гарні сапожки 180 рублів стоять. От він і крутився, на вечори їздив, на весілля. Я сердилася, бо хочу хоч на вихідні його побачити, а його немає. По свадьбах заробляє, я сердюся. Бо плювати мені на ті гроші, я з чоловіком хочу бути. Прошу, давай побудемо разом хоч раз на тиждень. Але брати мене із собою він не хтів", - каже Людмила.

Одного разу Людмила вмовила Михайла узяти її із собою на весілля в сусіднє село.

"Допиляла я його. Поїхали, але він мені каже, давай ми друг друга не знаємо. Він любив стріляти дівчат. Не то шо переспати, а ловити — чи клюне яка дівка, чи не клюне. Це в нього була хвороба. Я це діло просікла. Кажу, давай. Думаю, я ж тобі не вступлю. От на свадьбі він грає, а я танцюю. Всі дівчата за ним бігають, очима стріляють, а мої всі хлопці, хоч в оберемок бери. І пішло — хто більше завлікне. Дошло до того, що вся свадьба дивиться не на женіха з невестою, а за нами наблюдали. І ніхто ж не знає, що ми чоловік і жінка.

А в кінці обявляють всіх, хто вітає молодих, і нас називають. Він бере мене під руку і йдемо поцілувати молодят. Вся свадьба шокірована. Всі парубки розчаровані, а дівчата ще більше. Бо ж ніхто не думав, що ми жонаті. Міша довольний, щасливий, що не комусь я дісталися, а його лишилася." - сміється Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Поплавського змагалась з чоловіком у "заманюванні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі