четвер, 04 серпня 2011 10:44

Екс-дружина Поплавського доглядає 20 свиней
5

Фото: Фото: Надія Штупун

Перша дружина 62-річного Михайла Поплавського 58-річна Людмила Глімбієвська живе з дочкою Тетяною у селі Великі Трояни Ульяновського району на Кіровоградщині. Тримає 20 свиней і 7 голів худоби.

"Життя зараз важке, то треба виживати. Знайомі з Мечиславки, сусіднього села, звідки Михайло Поплавський родом, питали мене, чи не потребую чогось. Розумію, що то Міша просив їх питати. Але я нічого від нього не хочу брати. Одягтися маю в що, їсти не прошу. Дитину допомагає вчити, за те йому і вдячна" - каже Людмила Глімбієвська.

Жінка не дозволяє себе фотографувати. Просить сусідів не показувати випадковим людям її хати.

"Хазяйство велике. Поприбирати не встигаю. Ще й дощі були, і вся побілка з хати змилася. Тепер ніби обідрана стоїть. А я не люблю показувати, як щось не до путя зроблена. Цієї весни, як сніг розтанув і кругом болото було, із сарая втік кнур. Агресивний був, бо до свині рвався. Я по всьому подвір'ю за ним бігала, щоб назад загнати. Він мені граблі перекусив, мене штовхнув і я в болото впала. Але загнала його, виходжу замурзана з сарая, підіймаю очі, а мене весь час на камеру знімали. Показали таку по телевізору" - ображається вона.


Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Поплавського доглядає 20 свиней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі