пʼятниця, 26 серпня 2011 15:43

Михайло Поплавський заробляв на весіллях

Михайло Поплавський заробляв на весіллях

На початку своєї кар'єри ректор інституту Культури Михайло Поплавський заробляв гроші, граючи на весіллях.

"Михайло заробляв, граючи на весіллях. Зарплата у нас по 60 рублів, а поїдеш на базар — гарні черевики 180 рублів коштують. От він і крутився, на вечори їздив, на весілля. Я сердилася, бо хочу хоч на вихідні його побачити, а його немає. По весіллях заробляє, я серджуся. Бо плювати мені на ті гроші, я з чоловіком хочу бути. Прошу, давай побудемо разом хоч раз на тиждень. Але брати мене із собою він не хотів", - розповіла Gazeta.ua перша дружина Михайла Поплавського Людмила Глімбієвська.

Зароблені гроші витрачав на подарунки дружині.

"Міша ніколи жадний не був. Все подарунки приносив мені. То панчохи десь дістане такі, що дірок не пускають, духи купував, брошки. Я собі пожалію, не куплю, а він для мене ніколи. Раз аж в Молдову їздили за босоніжками. Я любила білі туфлі, босоніжки. Краще всіх у селі одягалася, любила пофорсити. Ходимо там по магазинах, я нічого вибрати не можу. Він побачив якісь. Просить, ну приміряй, такі гарні. Взула, підходять, але не дуже мені подобались. Дивлюся, а він їх купив і під пахвою несе. Я налетіла — навіщо ти їх взяв, я їх не хочу. Він каже, ти що, дурна, чого репетуєш? Я тебе хіба заставляю їх носити? Кинеш в шафу, хай лежать. Їсти не просять. Але пройшло кілька місяців. На якесь свято збиралася, і не було чого взути. Перепросила босоніжки і пішла в них", - поділилась Людмила.

Нагадаємо, вчора у Поплавського померла мати. Меланії Григорівні було 86 років.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Поплавський заробляв на весіллях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі