четвер, 02 листопада 2023 19:02

Помер відомий український ведучий та диктор Анатолій Васянович
3

Анатолій Васянович помер на 81-му році життя
Фото: Скріншот
Анатолій Васянович помер на 81-му році життя
Анатолій Васянович помер на 81-му році життя

У середу, 1 листопада, помер відомий український телеведучий та диктор новин Анатолій Васянович. Йому було 80 років.

Про це в Facebook повідомив телевізійник Микола Канішевський із посиланням на слова дружини Анатолія Семеновича - Зою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Друзі" помер у віці 54 років

"Люди поважного віку добре пам'ятають його як диктора Республіканського телебачення. Прийшов він на Хрещатик, 26 в середині сімдесятих і починав свою діяльність як диктор інформаційної програми "Вісті". Був ведучим багатьох молодіжних літературних і музичних програм", - йдеться в повідомленні.

Спочатку диктор працював під псевдонімом "Анатолій Васянюк", а вже в 1990-х роках під своїм справжнім ім'ям та прізвищем. Телебаченню Анатолій Семенович присвятив 32 роки свого життя. 2008-го пішов на пенсію.

Популярний актор Сергія Гладков помер у 60 років. Він був одним з акторів, творців і сценаристів гумористичної програми "Каламбур". Багатьом він запам'ятався як Мужик з "Села дурнів", Невдаха з рубрики "Бар Каламбур", Дранкель з рубрики "Залізний капут", місіс Бурпул з рубрики "Круте піке". У 1991-1995 роках знімався в гумористичній програмі "Маски-шоу".

Зараз ви читаєте новину «Помер відомий український ведучий та диктор Анатолій Васянович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі