неділя, 29 жовтня 2023 07:06

Зірка серіалу "Друзі" помер у віці 54 років
5

Помер зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі
Фото: eastnews.ua
Помер зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі
Помер зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі
Помер зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі
Помер зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі

Зірка серіалу "Друзі", американський актор Меттью Перрі помер у віці 54 років.

Його знайшли у суботу в джакузі у власному будинку в одному з районів Лос-Анджелеса, повідомляє TMZ.

"Співробітники служби екстреного реагування прибули на виклик про зупинку серця. На місці не виявили наркотиків та слідів убивства", - сказано в повідомленні.

Актор найбільш відомий за роллю Чендлера Бінга у популярному ситкомі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Він знявся у всіх 234 епізодах серіалу.

"Незадовго до загибелі Перрі дві години грав у пікбол (спорт, який поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу - Gazeta.ua). Потім він повернувся додому, а асистента відправив по справах. Через дві години помічник виявив Меттью в джакузі без свідомості і подзвонив у службу 911", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 59-річна зірка "Друзів" розказала, про яку процедуру краси жалкує

Дебют в акторській кар'єрі Перрі стався у 1987 році. Меттью зіграв роль Чезза Рассела у серіалі "Другий шанс". Після виходу перших 13 серій змінилися формат та назва шоу. Воно протрималося в ефірі лише сезон.

Перрі залишився в Лос-Анджелесі і отримав свою дебютну роль у повнометражному фільмі під назвою "Одна ніч із життя Джиммі Ріардона" у 1988 році. Через рік він отримав гостьову роль у серіалі "Біль, що росте".

Меттью Перрі отримав визнання за роботу у фільмах "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" та "Татові знову 17".

Також актор знімався у телешоу, таких як "Срібні ложки", "Чарльз". "Головний", "Сідней", "Беверлі-Хіллз, 90210", та багато інших.

У 2022 році Перрі написав автобіографічну книгу про зйомки серіалу "Друзі" під назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ".

Перший сезон американського серіалу "Друзі" вийшов 1994 року. Як змінилися за майже 30 років головні актори.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Друзі" помер у віці 54 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі