вівторок, 27 вересня 2022 04:00

Як змінилися головні актори "Друзів" за майже 30 років: фото вражають
6

Перший сезон американського серіалу "Друзі" вийшов 1994 року і миттєво отримав мільйони прихильників.

Героїв ситкому – Рейчел, Моніку, Фібі, Джої, Чендлер і Росс – знає майже кожний, а жарти із серіалу досі популярні. Про те, як змінилися за майже 30 років головні актори, дізнавайтеся в матеріалі.

Зовнішність Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, майже не змінилася зі зйомок культового серіалу. А ще вона залишається популярною та затребуваною телезіркою, пише УНІАН.

Ліза Кудров, якій дісталася роль Фібі, досі постає перед глядачами чарівною і смішною. Фанати зазначали, що зірка майже не змінилася.

А Кортні Кокс – у серіалі Моніка – довго навчалася приймати процес старіння. Під час фінальних зйомок "Друзів" вона захопилася уколами краси для омолодження обличчя. Про це згодом пошкодувала. А зараз має на фото свіжий і спортивний вигляд.

Зовнішність Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, майже не змінилася зі зйомок культового серіалу
Фото: УНІАН
Кортні Кокс – у серіалі Моніка – довго навчалася приймати процес старіння
Ліза Кудров, якій дісталася роль Фібі, досі постає перед глядачами чарівною і смішною
Метт Леблана, який зіграв Джої, досі запрошують в різні проєкти
Меттью Перрі – у серіалі Чендлер – ще за часів "Друзів" мав проблеми з алкоголем і наркотиками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон захопила мережу архівними фото зі зйомок серіалів і кіно

Метт Леблана, який зіграв Джої, досі запрошують в різні проєкти. Кілька років він вів популярне шоу Top Gear.

Продовжує зніматися і Девід Швіммер, який мав роль Росса. Зараз він працює на телебаченні та займається благодійністю. Актор заснував фонд, який допомагає жертвам зґвалтування пройти реабілітацію та отримати кваліфіковану допомогу.

Меттью Перрі – у серіалі Чендлер – ще за часів "Друзів" мав проблеми з алкоголем і наркотиками. Якось зізнавався, що кілька сезонів серіалу навіть не пам'ятає. Він найбільше змінився з усіх колег.

На платформі HBO Max презентували спецвипуск "Друзі. Возз'єднання". Уперше за майже 20 років акторів серіалу "Друзі" зібрали на одному знімальному майданчику.

У спецепізоді артисти – Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудров, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер – діляться спогадами про знімання серіалу, а зіркові гості розповідають про серії, які найбільше запам'яталися. Актори, які зіграли головні ролі, знову зустрілися серед знайомих декорацій серіалу: квартири Моніки, кав'ярні Central Perk і біля фонтана.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилися головні актори "Друзів" за майже 30 років: фото вражають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі