неділя, 31 січня 2021 00:17

"Подобаються експерименти". Пивоваров випустив сингл французькою

"Подобаються експерименти". Пивоваров випустив сингл французькою
Вперше частина треку прозвучала у відео в французькому стилі. Фото: надане піар-агентом артиста

Артист Артем Пивоваров презентував пісню "Дежавю" французькою мовою. Вперше частина треку прозвучала у відео в французькому стилі.

"Після виходу тематичного відео у французькому стилі, ми почали отримувати багато позитивних коментарів не тільки від наших стихійних слухачів, а й від франкомовного населення. Вони писали про те, що їм подобається пісня і вони здивовані, що не чують акценту. Мені приємно усвідомлювати те, що музика не має кордонів. Мені подобаються експерименти. Ми з командою вирішили залучити викладача для допомоги в перекладі, адаптації тексту і занять для поліпшення вимови, щоб написати повну версію пісні. Якщо моя музика відгукнеться в серцях слухачів з інших країн і континентів - я буду щасливий ділитися нею і далі", - зазначив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виглядав, як рагуль". Ivan Navi поділився спогадами про перший кастинг

Артист Артем Пивоваров презентував дебютну мобільну гру "Мої вірші, Твої ноти". Ця гра присвячена однойменному мультфільму саундпродюсера. Пивоваров зазначив, що протягом декількох років створення власного мультфільму було в списку бажань.

Зараз ви читаєте новину «"Подобаються експерименти". Пивоваров випустив сингл французькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі