пʼятниця, 29 січня 2021 21:19

"Виглядав, як рагуль". Ivan Navi поділився спогадами про перший кастинг

"Виглядав, як рагуль". Ivan Navi поділився спогадами про перший кастинг
Виконавець також розповів про кастинг у Польщі, який йому найбільше запам'ятався. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Артист Ivan Navi поділився своїм образом під час першого співочого конкурсу. Перший кастинг артиста відбувся ще під час навчання у школі.

"Тоді дід купив мені костюм з довшими рукавами, ніж треба. Я одягнув і виглядав, як рагуль. Заспівав добре, а от зовнішній вигляд був невдалий. Тому попросили змінити його і пропустили в наступні етапи конкурсу", - сказав Ivan Navi.

Він зазначив що в університеті майже не навчався через конкурси.

"З мене вийшов поганий маркетолог. Зізнаюся, такого працівника, як я, не взяв би на роботу", - розповів співак за лаштунками шоу "Де логіка", яке покаже "Новий канал".

Виконавець також розповів про кастинг у Польщі, який йому найбільше запам'ятався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розпочинали день з чанів". Тарас Цимбалюк відпочив з нареченою в Карпатах

"Я з товаришкою приїхав у місто о 05:00. До початку кастингу залишалося 3 год. Ми вирішили провести цей час у трамваї. Насолоджувалися поїздкою та роздивлялися місто", - згадав артист.

Співачка Слава Камінська розповіла, що дізналася про кастинг до гурту "НеАнгели" під час навчання в університеті. Також згадала студентські роки. Виконавиця зазначила, що чудово проводила час поза заняттями.

Зараз ви читаєте новину «"Виглядав, як рагуль". Ivan Navi поділився спогадами про перший кастинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі