пʼятниця, 29 березня 2013 11:15

Піппа Міддлтон стала колумністом кулінарного журналу

Піппа Міддлтон тепер не тільки автор книги про організацію свят. Її поради про те, як накривати стіл на урочистості і вечірки, відтепер будуть виходити регулярно. Відтепер вона - колумніст журналу Waitrose Kitchen magazine, про що і свідчить обкладинка журналу з її радісним зображенням.

Не менш радісна і щаслива сестра герцогині Кембріджської прикрашає і сторінки журналу, і, власне, колонку, яка отримала назву "П'ятничні частування від Піппи".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Піппа Міддлтон цілувалася на людях зі своїм бойфрендом

У своїй першій статті дівчина ділиться порадами, як організувати дружню вечірку в азіатському стилі, доповнивши її суші і ролами, млинцями з начинкою, мандаринами та желе з кокосовим кремом.

Сама Піппа дуже рада новому етапу в кар'єрі.

"Моя колонка буде прекрасною можливістю поділитися моєю пристрастю до їжі та розваг", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Піппа Міддлтон стала колумністом кулінарного журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі