пʼятниця, 31 серпня 2012 11:11

Піппа Міддлтон написала книгу про розваги

Піппа Міддлтон написала книгу про розваги
За даними ЗМІ, Міддлтон-молодша отримала за публікацію шестизначну суму Фото: zirki.info

Сестра Кейт Міддлтон Піппа написала книжку про розваги і про те, як влаштувати британську вечірку з будь-якої нагоди, повідомляють ЗМІ Великої Британії.

У видавництві Michael Joseph цю книгу називають "повним гідом по створенню свята та розвагам на будь-який випадок".

Піппа Міддлтон працює в компанії своїх батьків Party Pieces, яка продає аксесуари для вечірок. Тут якийсь час працювала і старша сестра, нині дружина принца Вільяма. Піппа також співпрацює з лондонською фірмою з організації свят Table Talk.

Молодша з сестер Міддлтон, яка прославилася 1,5 роки тому під час весілля Кейт, де вона була подружкою нареченої, відома своєю любов'ю до вечірок і свят, так що книгу вона написала про те, що знає найкраще.

На обкладинці Celebrate ("Святкуйте") Піппа зображена особисто. За даними ЗМІ, Міддлтон-молодша отримала за публікацію шестизначну суму. При цьому слідом за цією книгою, яка вийде в жовтні, може з'явитися друга.

З виходом книги Піппа ризикує потрапити під хвилю критики за те, що користується становищем своєї сестри для просування власних проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг Піппи Міддлтон погрожував папараці пістолетом

"Це дуже корисний і практичний гід по британським вечіркам з будь-якого приводу, він надихає, а більшість ідей зовсім не вимагатимуть від вас великих фінансових вкладень", - йдеться в повідомленні видавців.

Зараз ви читаєте новину «Піппа Міддлтон написала книгу про розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі