вівторок, 25 січня 2011 10:43

Опра Вінфрі знайшла свою зведену сестру (ФОТО)

Знаменита американська телеведуча Опра Вінфрі відшукала свою зведену сестру, про яку довгий час нічого не знала. Родичкою ведучої виявилася 48-річна мешканка Мілуокі на ім'я Патриція (її прізвище не називається).

За словами телеведучої, вона зустрілась з Патрицією ще в листопаді 2010 року, проте представити зведену сестру публіці вирішила тільки в другій половині січня 2011 року. Ведуча запросила родичку на своє шоу, яке відбулося в понеділок, 24 січня.

Як з'ясувалося, Патриція народилася, коли Опрі було вісім років і вона жила зі своїм батьком. Виявилося, що мати Вінфрі, Верніта Лі, відмовилася від своєї новонародженої дочки і віддала її на усиновлення, так як не мала грошей.

Зведена сестра Вінфрі розповіла, що вона жила в різних притулках, а ставши дорослою, вирішила відшукати свою біологічну матір. Тим не менш, жодних результатів пошуки не давали. Тільки в 2007 році представниця агентства з усиновлення зв'язалася з Патрицією і повідомила, що її мати не бажає з нею спілкуватися. Потім жінка побачила по телебаченню інтерв'ю з матір'ю Опри Вінфрі. Верніта Лі розповіла, що в неї були й інші діти, але вони померли. Серед них, за словами Лі, була і дівчинка на ім'я Патриція.

Зіставивши факти, Патриція з Мілуокі вирішила, що вона є родичкою Опри Вінфрі. Вона намагалася зв'язатися з телеведучою, але домогтись можливості поспілкуватися з нею жінці не вдалося. Незабаром вона відшукала дочку померлої сестри Опри Вінфрі, зробила аналіз ДНК, і він підтвердив зв'язок жінок.

Восени 2010 року, на День подяки, Опра Вінфрі та її партнер Стедман Грехем вирушили в Мілуокі, де і зустрілися з Патрицією. Телеведуча заявила, що вважає зустріч зі своєю зведеною сестрою найкращим "чудовим дивом з усіх чудес".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Опра Вінфрі знайшла свою зведену сестру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі