середа, 05 травня 2010 11:37

Опра Уінфрі змусила розплакатися Наомі Кемпбелл (ФОТО)

Прима американського телебачення Опра Уінфрі довела до сліз відому своєю скандальною вдачею супермодель Наомі Кемпбелл.

"Чорна пантера" стала гостею шоу Опри Уінфрі. Знаменита телеведуча не дарма вважається кращою в своєму жанрі, адже вона змогла вивести таку жорстку і вибухову модель як Наомі на досить відверту розмову. Опра натиснула на потрібні точки, поставила потрібні питання, і Наомі більше не змогла стримувати емоції та розридалася.

З"ясувалася, що Кемпбелл - ранима жінка. Коли Уінфрі безпосередньо запитала: "Ви сварлива розпещена діва?" Наомі у відповідь розплакалася, покаялася в своїх гріхах і стала жаліти всіх, хто коли-небудь попадався їй під гарячу руку.

"Водій таксі, хтось в літаку, ваша домробітниця - хто б це не був, ви, якщо негайно не отримуєте те, чого хочете, починаєте навісніти?" - продовжила телеведуча.

"Так", - відповіла "Чорна пантера".

Наомі додала, що їй неймовірно шкода людей, яких вона колись образила і ударила.

"Мене мучать докори сумління, - додала вона, - мені соромно".

Одкровення Наомі в залі слухали її мати Валері та коханий Владислав Доронін, які, швидше за все, знайомі з витівками Наомі не з чуток.

Нагадаємо, що останній інцидент за участю Наомі стався кілька місяців тому. Кемпбелл в черговий раз не впоралася з нервами і "розпустила руки". Цього разу супермодель напала на свого водія, ударивши його по голові. Але конфлікт був швидко владнаний. Причому вибачення надійшли з боку побитого водія Наомі.

Наомі не раз мала проблеми із законом. У 2007 році окружний суд Манхеттена засудив її до миття підлоги в гаражі для сміттєвозів за те, що вона жбурнула телефоном в свою прислугу.

Крім того, Кемпбелл зобов"язали відвідувати спеціальні заняття для схильних до спалахів гніву, оскільки її вже не раз заарештовували і викликали до суду за образи і застосування фізичної сили щодо обслуговуючого персоналу.

Через рік супермодель була засуджена до 200 годин громадських робіт за скандал, влаштований на борту авіалайнера British Airways, що закінчився рукоприкладством щодо двох поліцейських.

Дни.ру, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Опра Уінфрі змусила розплакатися Наомі Кемпбелл (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі