середа, 24 листопада 2010 14:04

Опра подарувала своїм гостям нові машини (ФОТО, ВІДЕО)
8

Компанія Volkswagen показала під час телевізійного шоу Опри Уінфрі, як буде виглядати хетчбек Beetle нового покоління. Поки про це можна судити тільки по силуету машини. Всі глядачі, котрі брали участь в зйомках (275 осіб), отримали від німецького автовиробника ключі від автомобілів Beetle, виробництво яких почнеться наступного року.

Новий автомобіль взяв участь у програмі, що розповідає про найулюбленіші речі телеведучої: вона є власницею VW Beetle нинішнього покоління. Крім того, як йдеться в прес-релізі Volkswagen, Опра Уінфрі і "Нью Бітл" - "це дві американські ікони", саме тому німецький концерн не зміг відмовити ведучій, коли вона запропонувала влаштувати прем'єру машини під час її шоу.

Подробиці про автомобіль поки не розкриваються. Ймовірно, новий Beetle буде побудований на платформі VW Golf/Jetta. До лінійки його моторів увійдуть 2,0- і 2,5-літрові бензинові двигуни, а також дволітровий турбодизель.

Повністю новий автомобіль покажуть в травні 2011 року, тоді ж будуть оголошені ціни на машину. У американських дилерів "Жук" наступного покоління з'явиться восени 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Опра подарувала своїм гостям нові машини (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі