вівторок, 30 червня 2015 15:33

Олю Полякову пограбували в Римі під час шопінгу

Автор: Соціальні мережі
 

Українська співачка Оля Полякова зараз відпочиває в Італії з чоловіком та старшою донькою Марією. Поїздку до Риму вона запланувала заздалегідь аби зробити сюрприз своєму коханому на його день народження. Про це вона розповіла на власній сторінці в Інстаграм. Ідеальні "римські канікули" зіпсувала крадіжка. Вже на третій день відпочинку під час шопінгу співачка стала жертвою італійських кишенькових злодіїв.

"Вкрали усе. Гроші, водійські права, банківські картки. Якщо чесно я була ідеальна здобич для злодіїв. Зайшла за покупками з великою сумою готівки" - розповіла співачка.

Оля Полякова завжди відрізнялася відмінним смаком і відчуттям стилю, а висока мода — її слабкість. В Римі артистка відразу вирушила на шалений шопінг. Планувала витратити усі гроші на одяг та взуття. Але після відвідування першого бутика її пограбували.

"Ходила з відкритим ротом і жорстко скуповувалась. Як тільки вийшла з магазину, гаманця свого вже не знайшла. Але настрій все рівно хороший. Добре, що встигла купити Марусі кроси" — додала артистка.

Ускладнило ситуацію і те, що пограбування сталося у вихідні дні. банки не працювали, і грошей отримати було нізвідки. Серед шанувальників відразу знайшлися ті, хто готовий був допомогти грішми. Але Ольга Полякова всі свої проблеми вирішила миттєво.

"Помогли друзі друзів. Мама одного з них - проста українка. Живе і працює в Римі. Вона й позичила трохи готівки" — пояснила співачка.

Фани співачки застерегли надалі бути більш обачнішою. Навіть екскурсоводи попереджають туристів не ходити з відкритим ротом і тримати гроші в надійному місці. Водночас Рим називають найбільшим містом в Італії, де скупчується не тільки велика кількість туристів, а й кишенькових злодіїв.

Нагадаємо, нещодавно стартував концертний марафон Суперблондинки містами України, який співачка продовжить вже в липні.

Зараз ви читаєте новину «Олю Полякову пограбували в Римі під час шопінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі