понеділок, 13 липня 2015 12:20

Ольга Горбачова за порадою астролога вирушила на день народження до Грузії
5

Фото: Прес-служба

Ольга Горбачова і Юрій Нікітін вже багато років дотримуються рекомендацій астролога і вибирають за його порадою час і місце зустрічі свого нового астрологічного року - соляру. Спираючись на особисті побажання поліпшити подієвий ряд у тій чи іншій сфері життя на майбутній рік, можна змістити градус зустрічі соляру схід або на захід від Гринвіча і таким чином відкоригувати гороскоп. Торік Ольга була стурбована виключно станом здоров'я, так як пара чекала появу на світ другої дочки, а цього року вона звернулася до астролога із запитом максимально активізуватися у сфері професійної діяльності і отримала пораду переміститися на день народження східніше України.

Вибір припав на Грузію, куди Ольга і Юрій вирушили разом зі своєю старшою дочкою Поліною. Молодша Серафіма привітала маму по скайпу, вперше в житті вбравшись у святкову сукню і бант, витримала його на голові рівно одну хвилину, після чого рішуче позбулася свого образу.

Ольга зізналася, що в захваті від Батумі і того, які перетворення там вдалося реалізувати колишньому президенту Грузії. Але ще в більший захват її привів Юрій Нікітін, подарувавши плавання з дельфінами і найлюксовий у світі фотоапарат Leica.

"Я провела фантастичний день: купалася в морі; їздила в гори в храм, - мій день народження збігається з великим святом, днем ​​святих апостолів Петра і Павла; отримала від доньки власноруч зроблений браслет і навіть встигла поштою закінчити нову версію самої дивовижної для мене пісні минулого року "Стань для мене"!", - поділилася Горбачова враженнями.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова за порадою астролога вирушила на день народження до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі