середа, 21 грудня 2016 10:37

Ніколь Кідман всиновить дитину з Індії

Ніколь Кідман всиновить дитину з Індії

Актриса Ніколь Кідман хоче всиновити в союзі з Кітом Урбаном дитини.

Оточення актриси розповіло пресі, що вона знову зважилася на усиновлення і вже почала займатися підготовкою відповідних документів. Інсайдери говорять, що Кідман пітрібний був якийсь час на те, щоб умовити свого коханого зважитися на такий відповідальний крок. З любові до Ніколь Кіт дав згоду. На цей момент відомо, що актриса може стати мамою дитини з Індії. Інші подробиці поки що невідомі.

Ніколь знімалася у фільмі "Лев", де їй довелося стати прийомною мамою. Героїня Кідман, Сью, приймає в свою сім'ю 5-річного хлопчика з притулку в Калькутті і протягом двадцяти років виховує дитину, яка згодом її покидає. Уже будучи молодою людиною, він відправляється на пошуки своєї рідної матері, і героїні Кідман не залишається нічого іншого, як відпустити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман хизувалася глибоким декольте на Critics 'Choice Awards

У 2006 році Ніколь вдруге вийшла заміж. Чоловіком актриси став музикант Кіт Урбан. У цьому шлюбі у пари народилися дві дочки, одна з яких з'явилася на світ за допомогою сурогатної мами. Крім того у Кідман є двоє старших прийомних дітей. У 1993 і 1995 роках, будучи в шлюбі з Томом Крузом вона взяла з притулку Ізабеллу і Коннора. Після розлучення Кідман залишила дітей колишньому чоловікові.
Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман всиновить дитину з Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі